Wat kunnen we voor u betekenen?

Als modern bedrijf volgen wij alle technische noviteiten op het gebied van (elektrische) fietsen. Voor alle elektrische fietsen bent u bij ons aan het juiste adres voor gedegen advies, aanschaf, onderhoud en reparatie.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reguliere stads-, hybride, lifestyle-fietsen en accessoires. Ook voor uw ATB- en fitness fietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij leverancier van bedrijfsfietsplannen via de WerkKostenRegeling van o.a. NFP, ABC en Sabic, Lease-a-Bike en HelloRider.

Op het gebied van het afstellen van fietsen maken wij o.a. gebruik van BodyScanning en zadelmeting. Met Bodyscanning wordt uw lichaam op 4 punten gemeten, daarna is er de keuze van de gewenste fiets- en zithouding. “Het is eigenlijk heel simpel, de fiets waar wij uw lichaamsmaten op kunnen realiseren, is de geschikte fiets voor u”. Meten is weten!

Voor vakkundig advies, verkoop, onderhoud en reparatie bent u altijd van harte welkom. Dinsdag tot en met zaterdag geopend. Houdt u onze site in de gaten voor de exacte openingstijden rond feestdagen en vakantie.

Fietsen Zonder Zorgen

Body Scanning

Met Body Scanning wordt uw lichaam op 4 punten gemeten, daarna is er de keuze van de gewenste fiets en uw zithouding.

Fietsverzekering

Natuurlijk bent u erg zuinig op uw fiets. De ANWB fietsverzekering is een complete verzekering tegen een verrassend lage prijs.

Nieuws & Acties

Regelmatig hebben wij leuke acties en aanbiedingen. Houdt de site daarom goed in de gaten en profiteer hier als eerste van!

Waarom van den Brand tweewielers:

Fietssleutel kwijt of gebroken?