Ons Team

Roeland van den Brand

Eigenaar/Directeur
Roeland van den Brand heeft al jarenlange ervaring in de tweewielerbranche en heeft Huijgens in 1997 overgenomen, alwaar hij al diverse jaren in dienst was. Roeland heeft eerst zijn HBO/HTS afgerond, voordat hij de detailhandel betrad. Van werken kan hij geen genoeg krijgen en probeert zijn team dan ook zo aan te sturen. Dit alles met behulp van zijn vrouw Anja.

Anja van den Brand

Administratie / Verkoop
Anja van den Brand is partner van Roeland en heeft na een paar jaar elders gewerkt te hebben als personal assistant van diverse advocaten en bij een verzekeringskantoor zich ook helemaal op Van den Brand Tweewielers gestort. Een bijzonder drukke baan en daarnaast nog het huishouden runnen met drie kinderen. Als Roeland iets toezegt, mag Anja het oplossen; dat is pas teamwerk.

ONZE SIMPLON, CRM specialist

Jim Palm

CRM specialist

Al heel wat jaren is Jim een vertrouwd gezicht in de tweewielerbranche.

Simplon Composing Bikes, 
Bodyscanning en CRM specialist

Denniz

Fietstechnicus

Denniz is onze alleskunner wat betreft de tweewielers. Gedreven gemotiveerd en altijd vrolijk.

Vacature

Momenteel geen openstaande vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Ben jij de perfecte aanvulling op ons team, neem dan gerust contact met ons op.

Luc

Brom & fietstechnicus

Luc is een gedreven persoon die weet wat hij wilt en heeft een enorme passie met alles waar wielen onder zitten. Heeft u een probleem met een gewone of gemotoriseerde tweewieler, Luc lost het op.