d-Rule Energy geel zij

Sparta d-Rule Energy

d-Rule Energy geel zij
Fiets van het jaar 2022!

Sparta d-Rule Energy

Na lang wachten staat hij in onze showroom, de Sparta d-Rule Energy, fiets van het jaar 2022! Het commentaar van de jury liegt er niet om:

E-bike van het Jaar 2022 ‘Urban’: Sparta d-RULE Energy
De eerste indruk maakt deze e-bike helemaal waar: robuust, stoer, onderscheidend. De aandacht voor detail maakt indruk op de jury: de verlichting springt natuurlijk meteen in het oog. De ledverlichting heet je welkom en de mooie oplossingen voor het afdekkap van de accu en de mooi weggewerkte laadpoort worden gewaardeerd. En de rijervaring is al net zo goed: de hele afstemming van de middenmotor maakt het een fijne fiets om mee te rijden.

Niets van het jury-commentaar is minder waar. De Sparta d-Rule Energy is niet alleen ontzettend vernieuwend en mooi afgewerkt, ook de rij-eigenschappen zijn fantastisch. Met zijn krachtige Bosch Performance middenmotor rij je moeiteloos overal heen. De vernieuwde verlichting maakt dat je altijd goed zichtbaar bent en de opvallende gele kleur maakt de Sparta d-Rule Energy extra sportief. Stijl hem af met een mooie tas naar keuze en jarenlang fietsplezier gegarandeerd!

Kom snel langs voor een testrit!