bryte groen dames schuin voor

Collecties 2018

COLLECTIES 2018

De eerste beurzen zijn weer bezocht en we hebben weer veel nieuwe modellen gezien en ideeën opgedaan.

Zo heeft Batavus dit jaar de slogan “Iedereen een Batavus”. En werkelijk voor het hele gezin / de hele familie heeft Batavus de perfecte (stads)fiets gecreëerd. Van een leuke trendy gekleurde fiets voor de jonge meiden, een stoere transportfiets voor de jongens tot een geluidloze elektrisch ondersteunde fiets en alles wat er tussenin zit. Fantastische kleuren, mooie fietsdesigns en natuurlijk een betrouwbare techniek. Wij hebben weer een prachtcollectie besteld. Wist u dat de eerste modellen 2018 al in onze showroom staan?

bryte groen dames schuin voor

Ook Sparta heeft weer de nodige noviteiten. Wat dacht u van de herenfiets, welke met één simpele handeling om te zetten is naar een lage comfort-instap? Een fantastisch concept, waardoor u nu het herenmodel e-bike kunt rijden dat u wenst en over een aantal jaar, of mocht dit anderszins nodig zijn, de fiets kunt omzetten naar een lage comfort instap. Vanaf week 44 vindt u deze fiets in onze winkel.

Deze week komt ook de nieuwe collectie kinderfietsen bij ons binnen, waaronder de paarse  Batavus Star voor de kleine diva’s onder ons, maar ook de stoere jeansblauwe 26” variant voor de grotere meiden. Voor onze kleine avonturiers krijgen wij o.a. de Loekie Snake en Streetwise in het assortiment.

Ook op het gebied van tassen en overige accessoires hebben wij weer onze ogen de kost gegeven. Nieuw dit jaar is de dubbele tas van New Looxs  met een speciale bevestiging voor de Racktime bagagedrager. Deze type drager is reeds op meerdere modellen te vinden en met de nieuwe bevestiging is de dubbele tas met één simpele handeling te monteren en er ook weer af te halen. Daarnaast hebben zowel New Looxs als ook Basil hun collectie een lekkere opfrisbeurt gegeven met tal van nieuwe kleuren en dessins passend bij de fietscollecties 2018. Ook deze tassen vindt u reeds in onze winkel.

Racktime tas NewLooxs

 

Kortom, 2018 belooft een mooi fietsjaar te worden. Aan onze collecties zal het niet liggen!