Hoe kunnen wij u helpen?

Wat leven we nog steeds in een bijzondere tijd. Ook zal dit naar verwachting nog wel even zo blijven.

Helaas is het fietsseizoen voor u en ons niet gestart zoals wij allen gehoopt hadden. Het weer werkt gelukkig zonnig mee en ook onze winkel is gevuld met een prachtige nieuwe collectie (elektrische) fietsen.

Onze winkel én werkplaats zijn open. De openingstijden zijn in die zin aangepast, dat de koopavond is komen te vervallen. Mocht u buiten onze openingstijden (alleen) in de winkel te woord gestaan willen worden, kunt u een “private-shopping” afspraak maken. Natuurlijk houden wij ons aan alle RIVM-regels, zoals hygiëne en afstand.

Graag blijven wij u ook helpen met het onderhoud/reparatie van uw fiets, of de levering van een nieuwe of gebruikte fiets. Naast het private shoppen is er ook de mogelijkheid tot het thuis ophalen/bezorgen van uw fiets(en), in beide gevallen tot aan de voordeur.

Ons doel is dat u met plezier (én afstand) kunt blijven fietsen. Wij zullen ons hiertoe voor de volle 100% inzetten. Mocht u vragen hebben of ideeën waarmee wij u als klant beter kunnen helpen, neem contact met ons op, zodat wij e.e.a. voor en met u kunnen regelen

  • bel met 0164 – 612876
  • stuur een mail naar info@2wielers.com
  • stuur een bericht via Facebook messenger
  • kom naar onze winkel
  • maak telefonisch of per mail een afspraak voor private shopping in alle rust buiten onze openingstijden

Let op elkaar, blijf gezond én blijf fietsen.