VUURWERKHOOGERHEIDE.NL !

 

vuurwerk hoogerheideVUURWERK HOOGERHEIDE !

Ieder jaar wordt de showroom van Van den Brand Tweewielers omgetoverd in Vuurwerk Hoogerheide. Vuurwerk Hoogerheide is gelegen aan de Antwerpsestraatweg 44 te Hoogerheide.

Ook dit jaar stellen wij zelf een ruim assortiment vuurwerk samen. Naast het reguliere knalwerk, ligt bij ons de nadruk op het mooie siervuurwerk met grote sier- en geluidseffecten. Wij vinden het belangrijk om onze steeds groter wordende vaste klantenkring van uitleg en informatie te voorzien. Of het nu gaat om effecten of veiligheid, wij staan voor u klaar. Om onze kennis op peil te houden, bezoeken wij dan ook ieder jaar de vuurwerkshow van onze leverancier, zodat wij nu al weten wat voor spectaculaire jaarwisseling wij kunnen verwachten. Wij kunnen ons zelf dan ook oprecht de vuurwerkexpert van Hoogerheide en omstreken noemen.

Dit jaar is het assortiment in onze vuurwerkwinkel wederom enorm uitgebreid. Dus voor consumentenvuurwerk met een professionele uitstraling, kom je naar Vuurwerk Hoogerheide.

Zoals ieder jaar hebben wij ook diverse akties, waaronder de voorverkoopaktie, 1 + 1 aktie en Facebook-aktie. Wil je niets missen, hou dan onze website en facebook-pagina.

Of je nu uit de gemeente Woensdrecht, Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal en Tholen komt, voor het mooiste assortiment en de leukste akties kom je naar Vuurwerk Hoogerheide. Graag tot ziens tijdens de verkoopdagen op 29, 30 en 31 december 2015 of tijdens de voorverkoop in onze winkel of webshop.

Vuurwerk Hoogerheide ligt direct aan een doorgaande route, net van de snelweg Roosendaal / Bergen op Zoom / Steenbergen / Vlissingen / Tholen. Naast een goede bereikbaarheid, beschikken wij tevens over een grote GRATIS parkeergelegenheid.

knalprijzen Gratis-Vuurwerk