flipping card vuurwerkhoogerheide

We houden van vuurwerk(shows)

Dat wij met z’n allen houden van onze vuurwerktraditie is wel duidelijk. Iedereen houdt van een mooi stukje (sier)vuurwerk op een gepaste plek en gepaste tijd. Dit alles bleek ook wel tijdens de prachtige vuurwerkshow van Ed Raket eerder deze week in Bergen op Zoom. De reacties van alle aanwezigen, waaronder ook de zojuist gearriveerde vluchtelingen in Sporthal Boulevard, waren allemaal positief! Complimenten!

Om uw “eigen” vuurwerkshow deze jaarwisseling te bewerkstelligen, kom gerust eens vrijblijvend langs in onze winkel. Wij kunnen samen met u (voor ieders budget) een leuk assortiment samenstellen, of maak een keuze uit een van de vuurwerkpakketten. Ook voor de kids hebben wij leuke familiepakketten met sterretjes, partypoppers en knalerwten in verschillende formaten. Maar ook hierbij is uiteraard veiligheid geboden; “koud vuur” bestaat NIET!

Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Om zeker te zijn van het vuurwerk van uw keuze, kunt u nog voorbestellen (zowel online, als in onze winkel) tot en met 28 december 2015. Uiteraard bent u ook van harte welkom tijdens de losse verkoop-dagen op 29, 30 en 31 december 2015.

Tot slot, vergeet niet onze facebook-akties te liken & delen; wellicht ontvangt u een gratis vuurwerkpakket!

Neemt u de moeite om vanuit Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal of Zeeland vuurwerk bij ons aan te schaffen, belonen wij u met een leuke aktie

flipping card vuurwerkhoogerheide.