E Bike cursusdag BWI 2016

E-bike cursus 8 april 2016 i.s.m. BWI!

E Bike cursusdag BWI 2016E-bike cursus dag SOAB dec 2013 elektrische fiets cursusWilt u graag informatie en tips over het fietsen op een elektrische fiets? Kom dan vrijblijvend langs tijdens de E-bike cursusdag op 8 april 2016 op het parkeerterrein van het METO-veld aan de Huijgbergseweg te Hoogerheide.
Bent u van plan een E-bike aan te schaffen of heeft u moeite met het rijden op uw E-bike kom naar deze cursusdag voor advies en handig tips. Uiteraard bent u ook welkom voor een gezellig praatje of het delen van uw eigen e-bike ervaring.
Deze cursus wordt georganiseerd door Jacky Jansens van de  BWI (BredeWelzijnsInstelling), in samenwerking met Van den Brand Tweewielers. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.
Tijdens deze cursus wordt u duidelijk uitgelegd waarop gelet dient te worden tijdens het fietsen op een E-bike. Ook wordt uitgelegd voor welk doel (woon-werk, recreatief, lange of korte afstanden) welke soort E-bike het beste is. U kunt tevens het verschil ervaren tussen het rijden met een midden- voor of achterwielmotor. Al deze type fietsen zijn aanwezig en uit te proberen.
Wij hebben voor vrijdag 8 april twee cursusblokken ingedeeld van:
  • 10h00 tot 11h00
  • 11h00 tot 12h00

Bent u vrijdag verhinderd, dan kunt ook altijd de OPSTAPDAG op zaterdag 9 april bezoeken bij Van den Brand Tweewielers aan de Antwerpsestraatweg te Hoogerheide.

Wij zorgen voor de verschillende E-bikes!!! Heeft u al een E-bike dan mag u de cursus ook doen met uw eigen fiets. Bij voorkeur wel even aanmelden via: