Sparta e-bikes no. 1!!!!

SPARTA: DE NUMMER 1 VOOR IEDERE RIT!


Bij de keuze voor een elektrische fiets kun je kiezen voor een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. In alle drie de categorieën mag Sparta zich nu Testwinnaar noemen! Dus voor welke motorpositie je ook kiest, Sparta heeft de beste e-bike.

WINNAAR CATEGORIE VOORWIELMOTOR

De F8e is door de consumentenbond verkozen tot beste koop. Met de stille voorwielmotor en de accu-keuze is deze fiets uitermate geschikt voor zowel korte ritten als lange ritten.

WINNAAR CATEGORIE MIDDENMOTOR

De M8i Ltd Connected heeft de Fiets Innovatie Award binnengesleept. Deze fiets is voorzien van een track en trace module waardoor deze e-bike ook wel de anti-diefstalfiets wordt genoemd. Tevens krijg je automatisch een melding als de batterij opgeladen moet worden of wanneer de fiets zich onverwachts verplaatst.

Daarnaast is deze fiets uitgerust met een middenmotor met ION® technologie. Dankzij deze stille en krachtige motor is de M8i en de M10i als winnaar gekozen door het gerenommeerde e-bike magazine E-bike & Trekking.

WINNAAR CATEGORIE ACHTERWIELMOTOR

In de categorie achterwielmotor is de R20i door het consumentenplatform elektrischefietsen.com als beste getest. De R20i staat bekend als een e-bike die uitermate geschikt is voor recreatieve tochten.

Het testteam van elektrischefietsen.com was voornamelijk erg te spreken over de stille en comfortabele aandrijving. Het eindoordeel was een 9.5!

Uiteraard hebben wij al deze modellen in voorraad. Kom eens langs voor een testrit en overtuig u zelf!