Slider-Simplon-wiel

Simplon

Handgemaakte fietsen geboren en getogen in Oostenrijk

Geruime tijd hebben wij gezocht naar dé aanvulling op ons uitgebreide e-bike assortiment. We wilden geen toevoeging, maar een aanvulling! Deze perfecte aanvulling hebben wij gevonden in de in Oostenrijk handgemaakte fietsen van het merk SIMPLON!

De handgemaakte fietsen van SIMPLON worden pas na configuratie speciaal voor u gebouwd aan de hand van de door u opgegeven specificaties. Wilt u een derailleur, een belt of juist een naafversnelling, een carbon voorvork of juist met een druk op de knop uw zadel verlagen of verhogen, geef het aan en wij stellen uw fiets op maat samen. Dit alles met als grote pluspunt een levertijd van maar 10 werkdagen!

De e-bikes van SIMPLON ondersteunen u in alle omstandigheden. Of het nu gaat om sporters of hobbyfietsers, of het nu gaat om woon-werkverkeer, bergtochten of een ontspannen reis!

Slider-Simplon-wiel

Onze SIMPLON-collectie bestaat uit verschillende modellen:

De CHENOA UNI is een waar meesterwerk. De eerste carbon low-entry fiets met geïntegreerde Bosch middenmotor wordt gekenmerkt door zijn prachtige uiterlijk en is extreem licht. Maar dat niet alleen! De Chenoa Uni maakt indruk met maximaal comfort en uitmuntende rijeigenschappen. Met de optionele bagagedrager-accu is zelfs een bereik van meer dan 200 kilometer mogelijk!

De CHENOA BOSCH CX UNI, deze fiets overtreft qua gewicht en comfort iedere trekking e-bike met lage instap. Het middelpunt is het hoogwaardige carbon frame. De nieuwste Bosch middenmotor en de 625 Wh accu zijn er perfect in geïntegreerd.

Als u op zoek bent naar de meest exclusieve combinatie van functie én design, dan wilt u deze lichtgewicht e-bike niet missen!

De KAGU BOSCH CX levert de perfecte combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. De krachtigste middenmotor van Bosch en de onvermoeibare 625 Wh accu in de onderbuis maken dit alles mogelijk, tezamen met het bewezen ballonband-concept. Het biedt ongeëvenaard rijplezier tijdens woon-werkverkeer, recreatieve tourtochten en (multi) dagtochten in de natuur.

Met de CHENOA BOSCH CX heeft Simplon een carbon racer gemaakte met twee verschillende framevormen (voor dames en heren). Beide versies overtuigen met moderne optiek en comfort over de gehele linie. Bijna geen afstand is te lang van de geïntegreerde Bosch CX middenmotor en de duurzame accu van 625 Wh. Het frame van koolstofvezel blinkt uit in zijn eigen klasse. Het zorgt voor minimaal gewicht en maakt indruk met zijn stabiele rijstabiliteit.

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwste collectie, komt vrijblijvend langs voor informatie en/of een testrit en laat u verrassen!