Sparta M8I ltd connected

M8i Sparta

SPARTA M8I LTD CONNECTED

BEKROOND MET GIO 2015

 

Tijdens de 14e editie van Dutch Design Week heeft Sparta op maandag 19 oktober 2015 wederom de GIO Award in ontvangst mogen nemen. Zaterdag 3 oktober heeft een onafhankelijke jury uit 60 inzendingen namelijk de Sparta M8i ltd bekroond met de erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2015. De M8i ltd heeft dit predicaat ontvangen omdat de e-bike voldeed aan alle beoordelingscriteria zoals functionaliteit, orginaliteit en innovativiteit.

Met de M8i ltd heeft Sparta ook een primeur te pakken binnen de Sparta collectie. Zo is het de eerste e-bike met ION® technologie èn een geruisloze middenmotor! Ideaal voor gebruik in de stad of voor het maken van recreatieve tochten.

Maar de M8i ltd is ook de eerste connected e-bike waarmee je fietsdieven te slim af bent! Een half jaar nadat Sparta de innovatie award 2015 in de wacht sleepte door elektrische fietsen te koppelen aan de Google Glass, presenteerden zij onlangs in samenwerking met AXA de full connected e-bike. Zo is de M8i ltd voorzien van een internetverbinding, zodat Sparta je kan informeren als je e-bike onverwacht wordt verplaatst. Daarnaast bevat de e-bike een track en trace functie en kan Sparta je op de hoogte houden als je e-bike toe is aan een onderhoudsbeurt of opgeladen moet worden.

Sparta M8i