Win jij de Simplon Chenoa CX?

Chenoa-Bosch-CX-Uni-rood

Live bekendmaking vanuit Van den Brand Tweewielers, het Simplon e-bike test center in Hoogerheide

Al genoteerd in jouw agenda? Maandag 28 september wordt de winnaar van de e-fietser winactie bekend gemaakt. Dit gebeurt live via Facebook vanuit het moderne e-bike test center bij van den Brand Tweewielers in Hoogerheide. Nog niet aangemeld om een Simplon Chenoa e-bike te winnen? Meld je hier aan. Meedoen kan zeker nog tot en met zondag 27 september.

Op maandag de 28ste wordt om 12.00 uur de winnaar van de Simplon Chenoa Bosch CX Uni e-bike uit de duizenden inzendingen getrokken. Daarna nodigt e-fietser de winnaar uit om in het e-bike test center bij Van den Brand Tweewielers in Hoogerheide, op later gekozen datum, de e-bike in ontvangst te nemen. Uiteraard stellen de e-bike experts van Simplon de elektrische fiets ter plaatse volledig af op de perfecte zithouding van de winnaar met behulp van de bodyscan.

Slider-Simplon-wiel

Gratis body scanning voor de winnaar

De winnaar van de Simplon Chenoa elektrische fiets krijgt bij Van den Brand Tweewielers een gratis bodyscan ter waarde van €45,- aangeboden. Dan zijn we zeker van een perfecte zithouding. En zeker van een blije winnaar.

Je hebt nog tot zondag 27 september om mee te doen!